Huwelijks-ceremoniespreker

Trouwen zoals jij het wil…

Een huwelijksceremonie zoals in je dromen. Een mooi, romantisch en eerlijk moment, zonder clichés. Iets speciaals. Iets anders dan alle andere. Een viering die helemaal rond jullie draait. Die ligt hier gewoon op jou te wachten! 

Als je op deze pagina terechtkomt, dan ben je waarschijnlijk verloofd. Kan je niet stoppen met staren naar je verlovingsring en ben je al volop aan het fantaseren over jullie huwelijk. Waar en wanneer gaan we vieren? Wie gaan we uitnodigen? Maar ook: hoe gaan we trouwen? Misschien heb je wel een romantisch beeld in je hoofd: een bloemenboog, een mooie intrede, live muziek en vrienden en familie die de mooiste woorden vertellen over jullie.

Hoe moet je daaraan beginnen?

Welke indeling volg je voor zo’n huwelijksceremonie, wie gaat dat coördineren? En wie praat dat alles aan elkaar? Misschien heb je wel een vlotte nonkel of een zus met een goeie babbel die dat wel zou kunnen. Maar wil je die niet liever laten mee genieten van je feest? Het gaat om een belangrijk emotioneel moment en dan is het niet iedereen gegeven om je gasten toe te spreken. Daarnaast is het ook belangrijk om de ‘scène’ van een huwelijksceremonie wat te kennen: waar sta je best, hoe spreek je de gasten aan, wanneer wissel je de ringen uit, … Hoe doe je dit alles zonder in de weg te staan van de fotograaf? Of zonder het zicht te belemmeren van je gasten?

Ik wil dat echt niet zelf doen!

Goed nieuws, dat hoeft niet! Je kan dat ook gewoon helemaal uitbesteden. Een professional zoeken die de kennis en ervaring in huis heeft om er een onvergetelijk moment van te maken. Iemand die de tijd neemt om zich te verdiepen in jullie verhaal en iemand die je vertrouwt om jullie verhaal te vertellen voor een publiek. Een ceremoniespreker. Iemand die met stijl en flair jullie huwelijksceremonie vorm geeft en aan elkaar praat, zonder daarbij teveel op de voorgrond te staan. Iemand met ervaring om voor een publiek te praten, iemand die kan inspelen op je gasten, en iemand die ervoor zorgt dat jullie zorgeloos kunnen genieten van die huwelijksceremonie. Iemand die helemaal jullie wensen volgt en voor wie geen idee te gek is. Chic, klassiek, rock-‘n-roll, relaxed, symbolisch, humoristisch, ingetogen of uitbundig. Een goeie ceremoniespreker luistert naar jullie verhaal en gaat daarmee aan de slag.

Die persoonlijke aanpak is niet niks: samenzitten met jullie, schrijfwerk, contacten met jullie gastsprekers, het geheel coördineren en op de dag zelf de viering aan elkaar praten. Het grote voordeel van zoiets uit te besteden is het verrassingseffect. Een deel van je huwelijksdag dat je zonder zorgen kan loslaten… 

Wat moeten wij dan nog zelf doen?

Jullie zoeken een locatie voor de huwelijksceremonie. Thuis, in de tuin van je feestzaal, in een bos, op het strand, in een museum of zelfs in een bol van het Atomium. Alles kan. Wij ontmoeten mekaar, jullie vertellen en ik luister. Daarna ga ik aan de slag en begin ik jullie verhaal neer te schrijven. Daarin verwerk ik alle elementen die we samen bespreken. Dat kan gaan van ringen uitwisselen tot trouwgeloften tot andere rituelen om jullie liefde te bezegelen.

Ik zorg voor één mooi geheel, opgebouwd rond jullie verhaal. En dat kom ik met veel plezier vertellen op jullie trouwdag. Het enige wat jullie dan nog moeten doen, is de gasten uitnodigen om samen met jullie dit unieke moment te beleven.

Wil jij ook zo trouwen?

Ik aanvaard maar een beperkt aantal huwelijken per jaar, om een persoonlijke aanpak te kunnen garanderen. Contacteer je mij voor meer informatie, vul dan zeker jullie datum in voor mijn beschikbaarheid. 

Prijzen en werkwijze vind je hieronder.

Deze koppels gingen je voor:

Wij hebben Tine ingeschakeld voor onze trouwceremonie in augustus. Ze heeft er een warme en persoonlijke touch aan gegeven, precies wat we zochten! Zowel onze gasten als wij waren erg enthousiast. Een aanrader!
Jeroen & Liesbeth
Un super grand merci pour une cérémonie exécutée d’une main de maître. Tine a fait un super travail, à la fois drôle et émouvant. Je n’aurais pas pu espérer mieux et mes hotes ont été très élogieux. Mille merci
Romuald Corbau
Thanks for making our wedding ceremony so special and humorous. Everybody was happy and laughing, it was so great to see. And my mom was really complimenting how natural you are and she even wondered if we knew for years :-). I loved it.
Suchaya Osatis
Onze huwelijksceremonie was fantastisch! We willen je graag nog bedanken voor een mooie en verrassende ceremonie. Het was overweldigend en het was niet makkelijk de emoties te bedwingen. Iedereen was lovend over jou en de andere sprekers en dat is meer dan terecht.
Stijn & Ines
We hebben vorig weekend Tine onze ceremonie laten doen, dit was prachtig. Van de eerste ontmoeting hadden we al een klik, we wisten zeker dat we niemand anders de ceremonie wilden laten doen. De verwachtingen voor de ceremonie waren dan ook heel hoog gespannen. Maar Tine heeft deze helemaal ingelost. Ze heeft ons verhaal op een hele mooie manier gebracht, afgewisseld met familie en vrienden. We wisten op voorhand niet wat er allemaal zou gezegd worden, Tine heeft ervoor gezorgd dat dit een mooi samenhangend verhaal geworden is. Zij heeft er mee voor gezorgd dat onze dag perfect was.
Tamara & Jeroen
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop