Huwelijksceremonie

Je gaat trouwen?

En dat vier je graag met een huwelijksceremonie.

 Een mooie, romantische en oprechte viering van jullie liefde voor elkaar.

Zonder clichés, zonder standaardteksten. Maar met de mooiste en eerlijkste woorden over jullie. Real life stories, met een vleugje romantiek.

Wat kan ik voor je doen?

Ik kan je helpen om de ceremonie van je dromen waar te maken.

Een huwelijksviering waarin jullie centraal staan. Inclusief geloften, JA-woord, speeches van vrienden/familie, live muziek, een toost, een bloemenboog, tying the knot, zandceremonie, ringuitwisseling, kus en alles wat je maar wenst!

Met een professionele ceremoniespreker kunnen al je gasten mee genieten van je ceremonie. Ik neem de tijd om mij te verdiepen in jullie verhaal zonder daarbij zelf teveel op de voorgrond te staan. Een goeie ceremoniespreker heeft ervaring in public speaking, kan inspelen op het moment en op je gasten, en zorgt ervoor dat je zorgeloos kan genieten van je ceremonie. Het gaat tenslotte om één van de belangrijkste momenten van je leven.

Met 7 jaar ervaring en bijna 200 huwelijken op de teller, ken ik het antwoord op zo goed als al je vragen over je ceremonie. 

KIES UIT DEZE DRIE FORMULES

€ 2500

€ 1500

€ 200

Wat kan ik voor je doen?

 

Mijn taak is maatwerk: ik ga jullie ceremonie van A tot Z coördineren, volgens een hoogstpersoonlijke aanpak. 

Wat houdt die aanpak in?

 • kennismakingsgesprek
 • interviews om in jullie verhaal te duiken
 • vele uren schrijfwerk
 • jullie gastsprekers briefen en coachen zodat ze een fantastische speech schrijven en brengen
 • scenario opstellen
 • overleg met muzikanten
 • coördinatie van het geheel
 • ceremonie voorgaan op jullie grote dag.

Wat moeten wij dan nog zelf doen?

Jullie zoeken een locatie voor de huwelijksceremonie. Thuis, in de tuin van je feestzaal, in een bos, op het strand, in een museum of zelfs in een bol van het Atomium. Alles kan. Wij ontmoeten mekaar, jullie vertellen en ik luister. Daarna ga ik aan de slag en begin ik jullie verhaal neer te schrijven. Daarin verwerk ik alle elementen die we samen bespreken. Dat kan gaan van ringen uitwisselen tot trouwgeloften tot andere rituelen om jullie liefde te bezegelen.

Ik zorg voor één mooi geheel, opgebouwd rond jullie verhaal. En dat kom ik met veel plezier vertellen op jullie trouwdag. Het enige wat jullie dan nog moeten doen, is de gasten uitnodigen om samen met jullie dit unieke moment te beleven.

Wil jij ook zo trouwen?

Ik aanvaard maar een beperkt aantal huwelijken per jaar, om een persoonlijke aanpak te kunnen garanderen. Contacteer je mij voor meer informatie, vermeld dan zeker meteen jullie trouwdatum. 

Prijzen en werkwijze vind je hieronder.

Deze koppels gingen je voor:

Wij hebben Tine ingeschakeld voor onze trouwceremonie in augustus. Ze heeft er een warme en persoonlijke touch aan gegeven, precies wat we zochten! Zowel onze gasten als wij waren erg enthousiast. Een aanrader!
Jeroen & Liesbeth
Un super grand merci pour une cérémonie exécutée d’une main de maître. Tine a fait un super travail, à la fois drôle et émouvant. Je n’aurais pas pu espérer mieux et mes hotes ont été très élogieux. Mille merci
Romuald Corbau
Thanks for making our wedding ceremony so special and humorous. Everybody was happy and laughing, it was so great to see. And my mom was really complimenting how natural you are and she even wondered if we knew for years :-). I loved it.
Suchaya Osatis
Onze huwelijksceremonie was fantastisch! We willen je graag nog bedanken voor een mooie en verrassende ceremonie. Het was overweldigend en het was niet makkelijk de emoties te bedwingen. Iedereen was lovend over jou en de andere sprekers en dat is meer dan terecht.
Stijn & Ines
We hebben vorig weekend Tine onze ceremonie laten doen, dit was prachtig. Van de eerste ontmoeting hadden we al een klik, we wisten zeker dat we niemand anders de ceremonie wilden laten doen. De verwachtingen voor de ceremonie waren dan ook heel hoog gespannen. Maar Tine heeft deze helemaal ingelost. Ze heeft ons verhaal op een hele mooie manier gebracht, afgewisseld met familie en vrienden. We wisten op voorhand niet wat er allemaal zou gezegd worden, Tine heeft ervoor gezorgd dat dit een mooi samenhangend verhaal geworden is. Zij heeft er mee voor gezorgd dat onze dag perfect was.
Tamara & Jeroen
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop