Tine-38

Spreken bij afscheid

Afscheid nemen op de meest persoonlijke manier.

Wat komt er allemaal kijken bij een afscheidsviering? Hoe maak je daarvan een betekenisvol moment, een ceremonie die helemaal past bij de persoonlijkheid van de overledene? 

Wat wil je (niet)? Wat kan je zelf doen? Hoe schrijf je een goeie speech? Hoe vind je de juiste woorden? Hoe bouw je alles op tot één mooi geheel? Wat doe je met muziek, foto’s, rituelen, …?

Daarbij kan ik helpen.

Ik maak voor jullie graag een ode, een eerbetoon voor je overleden geliefde.

Praktisch?

Wanneer je op zoek bent naar een uitvaartspreker, kan je me best een sms of app sturen om af te spreken.

Ik bel je vervolgens binnen de 24 uur op.

Als we beslissen om samen te werken, kom ik graag langs bij jullie thuis voor een gesprek. Daarbij is liefst een kleine kring mensen die een nauwe band hadden met de overledene. Ik luister naar jullie verhalen, herinneringen en anekdotes, stel vragen, en probeer me een beeld te vormen van de overledene. Ik zet jullie woorden van verdriet om in een mooi verhaal.

Dat kom ik vervolgens vertellen tijdens de afscheidsviering.

De dagen tussen onze ontmoeting en de afscheidsviering zijn heel intens. Ik sta aan jullie zij op dit heel intiem moment in jullie leven. Met raad en daad, met moed, energie en advies. 

Ik neem de coördinatie van de afscheidsviering op mij, inclusief (live) muziek, foto’s, video, … 

De persoonlijke viering kan plaatsvinden op elke locatie die je wil: in een uitvaartcentrum, in een crematorium, in een feestzaal, in een tuin, op het strand of waar je maar wil.

Sober, ingetogen, ontspannen of feestelijk? Afscheid nemen doen we zoals jij het wil. 

Voor jezelf?

Misschien word je gedwongen om na te denken over je eigen afscheid. Denk jij nu al graag na welke sfeer je wil, wie mag speechen en welke muziek er moet zijn?

Neem contact op, dan praten we erover. 

REVIEW AFSCHEID
NAMEN
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop