Maak een onvergetelijke huwelijksceremonie

Dé handleiding voor de mooiste teksten, opbouw en integratie van muziek en rituelen

Je wil graag een persoonlijke huwelijksceremonie en hebt misschien wat losse ideetjes in je hoofd. Maar hoe maak je daarvan nu één mooi geheel? En hoe schrijf je daarvoor goeie teksten?

Geen stress, in mijn handleiding leg ik je in 5 stappen uit:

Daarnaast geef ik je nog een hoop praktische tips mee:

Een podcast luisteren en zo leren hoe je een ceremonie maakt?
Dat kan!

album-art

00:00

Deze koppels gingen je voor:

Wij hadden geen flauw idee hoe aan onze huwelijksceremonie te beginnen. We zijn enkele maanden geleden dan ook van nul gestart om onze eigen huwelijksceremonie te maken met hulp van de audiofragmenten en het bijhorende werkboek van Tine. De combinatie van beiden vormt een zeer handige leidraad om je huwelijksceremonie zo persoonlijk mogelijk vorm te geven. Doorheen de audiofragmenten worden alle typische onderdelen van de ceremonie op een gestructureerde manier behandeld, waardoor je al snel een duidelijk beeld krijgt van het uiteindelijk te verwachten resultaat. Het is leuk om gaandeweg te zien hoe het geheel vorm krijgt en er een samenhang ontstaat! Verder worden in de fragmenten vele voorbeelden en ook verschillende voor- en nadelen aangehaald van bepaalde elementen in de ceremonie. Zo krijg je meerdere mogelijkheden aangeboden en kan je voor jezelf uitmaken welke opties het beste bij jullie passen als koppel. Ideaal!
Karen en Maarten
Het grootste pluspunt van deze handleiding voor ons was dat we samen het audioboek konden beluisteren. Dat Tine een mooie stem heeft om naar te luisteren en dat de audiofragmenten niet te lang, duidelijk en opgeleukt met muziek zijn maakt het nog fijner! Dankzij de concrete tips en duidelijke stappen waren het voor ons leuke avonden om aan onze ceremonie te werken. Aan de hand van de interview-leidraad hebben we veel leuke herinneringen opgehaald en zijn we dingen van elkaar te weten gekomen die anders waarschijnlijk niet verteld waren geweest. We hebben ook gelachen met wat ik op voorhand al op papier had gezet, ik was namelijk in alle valkuilen getrapt die je zeker moet vermijden om ook aan je ‘publiek’ een mooi verhaal te vertellen. De handleiding heeft ervoor gezorgd dat wij ons persoonlijk liefdesverhaal op papier hebben gekregen en werkt voor ons veel beter dan de vaak Engelstalige tips en onpersoonlijke tekstjes die je online terug vindt. Ik raad alle koppels die zelf hun ceremonie willen schrijven, maar niet goed weten hoe/waar te beginnen, de handleiding zeker aan! Zelf hebben we één van onze bruidsmeisjes gevraagd als ceremoniespreker, ook zij vond het fijn om de handleiding te gebruiken om zich goed voor te bereiden en de gastsprekers te coachen. Voor ons trouwens ook fijn dat de ceremonie nog een verrassing blijft tot de grote dag!
Jolina en Raf
Toen we erover nadachten om zelf onze huwelijksceremonie te schrijven, wisten we niet waar te beginnen. Wat komt eerst, hoe deel je de rest van de viering in, als je iemand iets wil laten speechen, hoe pak je dat dan aan? De handleiding is niet alleen een goede leidraad voor de opbouw van de viering (die je zelf verder nog helemaal inhoudelijk kan personaliseren), maar geeft ook concrete tips over hoe je nu je geloften kan aanpakken of hoe je gastsprekers kan begeleiden tot een goede speech als ze daar zelf niet zo goed zijn. Voor wie een heel persoonlijke ceremonie wil maar in het budget een beetje wil besparen op een professionele ceremoniespreker, is dit een ideaal alternatief. Dat je het zelf in elkaar steekt (voor jezelf of een ander) maakt de voldoening op de grote dag volgens mij ook des te groter. Deze handleiding is wat ze belooft: een (snelle maar volledige) handleiding tot je eigen ceremonie schrijven, of die maken voor iemand anders.
Silke en Jorn
Deze handleiding is heel toegankelijk en opgesteld in duidelijke, klare taal. Het is aangenaam om de geluidsfragmenten te beluisteren, ze zijn handig in gebruik en in podcast-tijden helemaal up to date. De fragmenten hebben zelfs iets rustgevends door de mooie vertelstem. Het kost geen moeite om het product door te nemen + het kan op eender welke plaats, op eender welk moment. Het product geeft goede kapstokken om een ceremonie op te stellen. Voordien hadden wij geen idee hoe het verloop van onze ceremonie eruit zou zien. Met behulp van het product hebben wij duidelijke lijnen kunnen opstellen voor onze ceremonie en voor onszelf kunnen uitmaken wat zeker niet mag ontbreken. De concrete invulling (teksten, speeches, …) van onze ceremonie laten wij over aan onze twee ceremoniesprekers (vrienden). Ik zou dit product aanbevelen, omdat het erg toegankelijk en bruikbaar is. Het vraagt geen grote inspanningen en zorgt op een simpele manier toch voor de nodige hulp bij het opstellen van een huwelijksceremonie. Het werkboek zorgt er ook nog eens voor dat je alles duidelijk geordend kan noteren.
Jolien T.

Wil jij?

Perfect, dan krijg jij van mij:

JA, IK BEN OVERTUIGD!

Nu te koop voor €199

BTW INCLUSIEF

DIY-cursus huwelijksceremonie

Hoe verloopt het bestelproces?

album-art

00:00

Verloop van de cursus

Tine-39

Boeiende verhalen vertellen op een fijne manier is mijn passie en die wil ik met zeer veel plezier aan jou doorgeven!

OVER TINE

Al 15 jaar professionele spreker

JA, IK BEN OVERTUIGD!

Nu te koop voor €199

BTW INCLUSIEF

DIY-cursus huwelijksceremonie

FAQ's handleiding huwelijksceremonie

Voor iedereen die een persoonlijke ceremonie wil op zijn/haar huwelijk. De handleiding is zowel bedoeld voor wie zélf z’n ceremonie wil maken, als voor wie dat gaat doen voor iemand anders. Koppels kunnen dit dus perfect aankopen en doorgeven aan hun ‘ceremoniespreker-voor-één-dag’. Je kan er zeker zelf eerst naar luisteren voor je het doorgeeft. Zo weet je ongeveer wat er gaat gebeuren, maar word je vast en zeker nog verrast op de dag zelf. 

Maak je geen zorgen, in deze handleiding leer je heel snel hoe je mooie en fijne teksten schrijft. 

Voor altijd! Je downloadt ze en het materiaal is voor altijd van jou. Zelfs al is je ceremonie pas over enkele maanden of jaren. Ideaal om nu al eens te beluisteren en bij weg te dromen…

Dan is deze handleiding perfect voor jou! Je luistert naar de podcast en kan een aantal dingen zelf kiezen zoals je gastsprekers, je rituelen (ringen, kus, …) en je muziek. Het werkboek geef je dan door aan jouw ceremoniespreker. Zo ken je ongeveer de ingrediënten maar blijft de finale inhoud van je viering toch nog een verrassing!  

Als je dit beluisterd hebt, weet je letterlijk ALLES om een mooie ceremonie te maken!

Je kan best alles eerst eens door luisteren met z’n tweeën. Nadien kan je zo vaak je wil herbeluisteren. Wanneer je er dan echt aan gaat beginnen, open je gewoon een document op je laptop en je begint te brainstormen.

Deze handleiding gaat echt om de inhoud van je ceremonie: de woorden, de opbouw en de rituelen. Je gaat meteen heel concreet aan de slag en kan in principe op enkele weken je ceremonie afwerken.

Plus: de handleiding is gemaakt door een Vlaamse ceremoniespreker met bakken ervaring.

Citaat van een klant:Het product is een aanrader voor iedereen die concreet aan de slag wil met zijn/haar huwelijksceremonie. Niet teveel blabla, maar echt doen en omzetten in de praktijk. Je voelt de ervaring die Tine heeft door de podcasts heen. Ze is to the point, maar geeft tegelijk een verfrissende kijk op hoe je ceremonie eruit kan zien. En je voelt ook de vrijheid om met de praktische tips, er helemaal je eigen ding van te maken.”

  • Omdat we met z’n allen al zoveel voor een scherm zitten.
  • Omdat de dingen beter blijven hangen als je ze gehoord hebt in plaats van alleen maar gelezen te hebben.
  • Omdat je dit gezellig met z’n tweeën in de zetel kan beluisteren.
  • Omdat je je partner misschien sneller kan overtuigen om hiernaar te luisteren in plaats van een boek te lezen :-).

Niet lang. Op 30 minuten heb je alles gehoord en heel veel bijgeleerd over een huwelijksceremonie! Dat lijkt kort maar vergis je niet: je kan heel veel te weten komen in die tijd.

Ik leg je alles uit in 30 minuten audio, verdeeld over 5 afleveringen (klinkt als een podcast). Daarnaast is er ook een werkboek van 14 bladzijden.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop