Logo - House of Weddings Tine De Donder is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel.

Wat doet Tine?

Tine schrijft en presenteert uw verhaal.

HUWELIJK

Droom jij van een unieke trouwceremonie op een locatie die je zelf kiest? Zoek je iemand om die alternatieve en persoonlijke huwelijksviering ineen te puzzelen en te presenteren?

Dat doet Tine.

UITVAART

Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden als iemand sterft. Je wil graag een persoonlijke viering, maar je ziet het zelf niet zitten om dat te organiseren en te presenteren?

Dat doet Tine.

PRESENTATIE

Je organiseert een bedrijfsfeest, een debatavond, een boekvoorstelling, een concert, … . Kortom: je organiseert een evenement dat op een professionele manier aan elkaar gepraat moet worden en je wil dit zelf niet doen.

Dat doet Tine.

STEM

Je zoekt een radiostem met ervaring (Klara, Radio 2). Je zoekt een heldere telefoonstem voor je antwoordapparaat of een voice-over-stem om een reclameboodschap of filmpje in te lezen?

Dat doet Tine.

 • Deze handleiding is heel toegankelijk en opgesteld in duidelijke, klare taal. Het is aangenaam om de geluidsfragmenten te beluisteren, ze zijn handig in gebruik en in podcast-tijden helemaal up to date. De fragmenten hebben zelfs iets rustgevends door de mooie vertelstem. Het kost geen moeite om het product door te nemen + het kan op eender welke plaats, op eender welk moment. Het product geeft goede kapstokken om een ceremonie op te stellen. 

  Voordien hadden wij geen idee hoe het verloop van onze ceremonie eruit zou zien. Met behulp van het product hebben wij duidelijke lijnen kunnen opstellen voor onze ceremonie en voor onszelf kunnen uitmaken wat zeker niet mag ontbreken. De concrete invulling (teksten, speeches, ...) van onze ceremonie laten wij over aan onze twee ceremoniesprekers (vrienden).

  Ik zou dit product aanbevelen, omdat het erg toegankelijk en bruikbaar is. Het vraagt geen grote inspanningen en zorgt op een simpele manier toch voor de nodige hulp bij het opstellen van een huwelijksceremonie. Het werkboek zorgt er ook nog eens voor dat je alles duidelijk geordend kan noteren. 

  Jolien T.
 • Toen we erover nadachten om zelf onze huwelijksceremonie te schrijven, wisten we niet waar te beginnen. Wat komt eerst, hoe deel je de rest van de viering in, als je iemand iets wil laten speechen, hoe pak je dat dan aan? De handleiding is niet alleen een goede leidraad voor de opbouw van de viering (die je zelf verder nog helemaal inhoudelijk kan personaliseren), maar geeft ook concrete tips over hoe je nu je geloften kan aanpakken of hoe je gastsprekers kan begeleiden tot een goede speech als ze daar zelf niet zo goed zijn. 

  Voor wie een heel persoonlijke ceremonie wil maar in het budget een beetje wil besparen op een professionele ceremoniespreker, is dit een ideaal alternatief. Dat je het zelf in elkaar steekt (voor jezelf of een ander) maakt de voldoening op de grote dag volgens mij ook des te groter. 

  Deze handleiding is wat ze belooft: een (snelle maar volledige) handleiding tot je eigen ceremonie schrijven, of die maken voor iemand anders. 

  Silke en Jorn
 • Wij hadden geen flauw idee hoe aan onze huwelijksceremonie te beginnen.

  We zijn enkele maanden geleden dan ook van nul gestart om onze eigen huwelijksceremonie te maken met hulp van de audiofragmenten en het bijhorende werkboek van Tine. De combinatie van beiden vormt een zeer handige leidraad om je huwelijksceremonie zo persoonlijk mogelijk vorm te geven. Doorheen de audiofragmenten worden alle typische onderdelen van de ceremonie op een gestructureerde manier behandeld, waardoor je al snel een duidelijk beeld krijgt van het uiteindelijk te verwachten resultaat. Het is leuk om gaandeweg te zien hoe het geheel vorm krijgt en er een samenhang ontstaat!

  Verder worden in de fragmenten vele voorbeelden en ook verschillende voor- en nadelen aangehaald van bepaalde elementen in de ceremonie. Zo krijg je meerdere mogelijkheden aangeboden en kan je voor jezelf uitmaken welke opties het beste bij jullie passen als koppel.

  Ideaal!

  Karen en Maarten
 • Het grootste pluspunt van deze handleiding voor ons was dat we samen het audioboek konden beluisteren. Dat Tine een mooie stem heeft om naar te luisteren en dat de audiofragmenten niet te lang, duidelijk en opgeleukt met muziek zijn maakt het nog fijner! Dankzij de concrete tips en duidelijke stappen waren het voor ons leuke avonden om aan onze ceremonie te werken.

  Aan de hand van de interview-leidraad hebben we veel leuke herinneringen opgehaald en zijn we dingen van elkaar te weten gekomen die anders waarschijnlijk niet verteld waren geweest. We hebben ook gelachen met wat ik op voorhand al op papier had gezet, ik was namelijk in alle valkuilen getrapt die je zeker moet vermijden om ook aan je ‘publiek’ een mooi verhaal te vertellen. De handleiding heeft ervoor gezorgd dat wij ons persoonlijk liefdesverhaal op papier hebben gekregen en werkt voor ons veel beter dan de vaak Engelstalige tips en onpersoonlijke tekstjes die je online terug vindt.

  Ik raad alle koppels die zelf hun ceremonie willen schrijven, maar niet goed weten hoe/waar te beginnen, de handleiding zeker aan! Zelf hebben we één van onze bruidsmeisjes gevraagd als ceremoniespreker, ook zij vond het fijn om de handleiding te gebruiken om zich goed voor te bereiden en de gastsprekers te coachen. Voor ons trouwens ook fijn dat de ceremonie nog een verrassing blijft tot de grote dag!

  Jolina en Raf
 • Het regelen van de uitvaart, papieren hier en daar, mutualiteit, pensioen, rechten en plichten, noem maar op…de spanning, het verdriet wordt je teveel! En dan is er Tine, Tine De Donder! Tine nam de tijd, luisterde, stelde vragen…er werd gehuild…er werd gelachen! Deze momenten met Tine waren er niet enkel voor “het opstellen van een tekst”, maar het ging hier eerder om een gemoedelijk samenzijn waarin Tine een structuur bracht in mijn verhaal, ons verhaal, het verhaal van papa’s vrienden, kortom, papa’s verhaal… Na een paar dagen was de tekst klaar en ontmoetten we elkaar opnieuw om alles te overlopen. Aanpassingen waren niet meer nodig, Tine had alles precies aangevoeld! Het was net alsof ze onze pa reeds jaren kende. Tine zorgde voor een sereen afscheid: getuigenissen van vrienden en collega’s, wat “gekke geheimpjes”, een vleugje tristesse, enkele grappige anekdotes…met de aangepaste muziek. Het was net alsof ze alles zelf had meegemaakt! Deze “grote” dame (in meerdere betekenissen!!) heeft onze familie, onze en papa’s vrienden, een mooie herinnering bezorgd, alles in papa’s stijl: joviaal, open en op maat! Nen dikke bedankt, Tine, je bent een “TOP”madam, een deel van de familie! Je kreeg absoluut een ‘knipoog’ van onze papa!! Karin en Marc Wynant
 • Wij hebben Tine ingeschakeld voor onze trouwceremonie in augustus. Ze heeft er een warme en persoonlijke touch aan gegeven, precies wat we zochten! Zowel onze gasten als wij waren erg enthousiast. Een aanrader!
  Jeroen & Liesbeth
 • We hebben vorig weekend Tine onze ceremonie laten doen, dit was prachtig. Van de eerste ontmoeting hadden we al een klik, we wisten zeker dat we niemand anders de ceremonie wilden laten doen. De verwachtingen voor de ceremonie waren dan ook heel hoog gespannen. Maar Tine heeft deze helemaal ingelost. Ze heeft ons verhaal op een hele mooie manier gebracht, afgewisseld met familie en vrienden. We wisten op voorhand niet wat er allemaal zou gezegd worden, Tine heeft ervoor gezorgd dat dit een mooi samenhangend verhaal geworden is. Zij heeft er mee voor gezorgd dat onze dag perfect was.
  Tamara & Jeroen
 • Onze huwelijksceremonie was fantastisch! We willen je graag nog bedanken voor een mooie en verrassende ceremonie. Het was overweldigend en het was niet makkelijk de emoties te bedwingen. Iedereen was lovend over jou en de andere sprekers en dat is meer dan terecht.
  Stijn & Ines
 • Un super grand merci pour une cérémonie exécutée d'une main de maître. Tine a fait un super travail, à la fois drôle et émouvant. Je n'aurais pas pu espérer mieux et mes hotes ont été très élogieux. Mille merci.
  Romuald Corbau
 • Thanks for making our wedding ceremony so special and humorous. Everybody was happy and laughing, it was so great to see. And my mom was really complimenting how natural you are and she even wondered if we knew for years :-). I loved it.
  Suchaya Osatis
 • Eén van Tines meest aantrekkelijke kenmerken vind ik haar stem. Warm en zonnig, en met een ondertoon van geruststellende zekerheid. Wat Tine zegt is waar.
  Miet DewaeleCopywriter
 • Als Tine begint te vertellen, al is het maar vijf minuutjes bij een koffie, dan hang ik aan haar lippen. Een gebeurtenis op het werk of familiale perikelen: bij haar klinkt dat altijd als een fragment uit een spannend boek.
  Katrien Boonnieuwsanker StuBru
 • Tine is zo'n persoon die binnenwandelt en waar je van bij minuut 1 meteen het gevoel hebt dat je haar al jaren kent. De eerste keer dat ik haar ontmoette hebben we 3 uur non-stop gebabbeld over wat ons bezig houdt. Heerlijke 'madam'.
  Nena Driehuijzenfotograaf STUDIO NUNU

Wil je me iets vragen?

Boekingen voor huwelijksseizoen 2021 en 2022 zijn volop bezig. Benieuwd of ik nog vrij ben op jullie dag? Bespaar tijd en check het zelf in mijn kalender.

  je naam *

  je mailadres *

  Hoe kom je hier terecht? *

  Wanneer wil je me inschakelen? *

  Wil je nog iets extra kwijt?

  MDWDVZZ
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28

  Meer info?

  Bel of mail me:

  0497 54 86 91
  hallo@tinededonder.be

  Uitvalsbasis: Affligem (Vlaams-Brabant) Beschikbaar wereldwijd