Logo - House of Weddings Tine De Donder is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel.

De Vriendinnen en ik

De Vriendinnen en ik
16 maart 2018 admin

Het is misschien wat vreemd om over mijn vriendinnen te lezen, maar ik leg het je uit.

Eén keer per jaar ga ik een weekend op stap met mijn vriendinnen. Winkelen, eten, drinken en vooral heel veel lachen (zoals op deze crazy fotoshoot). Ik vertelde dat ik dringend een nieuwe blogpost moest maken, en toen zei één van hen: “ik zal dat wel eens doen voor u”.

Wat volgt is haar eerlijke brief. Lees je mee?

Tine.

Ze mag dan wel 7 jaar ouder zijn, al jaar en dag zijn we goede vriendinnen. Overblijfsels van de scouts, met 9 zijn we eigenlijk. Als we samen zijn, is het lachen en gieren. En misschien wel door Tine op kop. Want, geloof mij, haar imitaties zijn zeer aanstekelijk en vertellen kan ze als de beste.

Tine moet er net zo over hebben gedacht. Zelfkennis heet dat. Zij houdt niet zo van het alledaagse en gaat, al zolang ik haar ken, non-stop op zoek naar nieuwe dingen. Als een half losgeslagene kwam ze die beruchte avond (2 jaar geleden) met haar idee op de proppen. Wild en enthousiast, vol mimiek, happend naar adem . In ieder geval: geen één van ons twijfelde er aan, als iemand geknipt is om voor publiek te staan en enthousiast verhalen te vertellen, zou zij dat wel zijn. En ja hoor, keer op keer hangt iedereen nu wel aan die lippen. Wat hebben we gezegd? Chapeau, Tine!

En misschien eens proberen deze zomer, zo’n hoed? Wij gaan mee shoppen!

Ok, ze zijn een beetje gek. Maar ze horen bij mij en ik zou ze voor geen geld ter wereld willen missen.