Logo - House of Weddings Tine De Donder is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel.

We zijn gestart!

We zijn gestart!
20 januari 2016 admin
Vandaag heb ik hen ontmoet: Mijn Eerste Koppel. Of dat hoop ik althans. Sven en Birgit, allebei 28. Ze kennen mekaar al sinds de kleuterklas, gingen daarna samen op kot, en nu gaan ze trouwen. Deze zomer, op een prachtige locatie. En graag met een al even prachtige ceremonie. Eentje waarin elk woord speciaal voor hen geschreven is. Een ceremonie die past bij de jurk, bij de bloemen, bij de catering en bij de uitnodiging.
Maar zo’n ceremonie valt helaas niet zomaar uit de lucht… Daar kruipt werk in. Werk waar ik gelukkig heel blij van word: mensen leren kennen en de pieren uit hun neus vissen. Wie zijn ze? Wat doen ze? Waar houden ze van? Waar gruwelen ze van? Wat volgde was een heen-en weer gepingpong van vragen van alle kanten van de tafel. Enkele kernwoorden van Sven en Birgit? IJsland, zomerbloemen, familie, mooie spullen, veel eten en Liefde. Echte Liefde. Al 13 jaar lang. En als je het mij vraagt, nog 113 jaar lang.
 
Hiervoor wil ik dit doen. Voor die échte verhalen, van échte mensen, die mekaar écht graag zien.
Nu maar hopen dat ze met mij in zee gaan voor hun mooiste dag.
Mijn stem hebben ze gehoord, mijn goesting hebben ze gevoeld. En mijn ideeën beginnen te borrelen…
Ondertussen droom ik vannacht over een trouwfeest met wilde bloemen, een perfecte zon, een grote familie en een prachtig koppel.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.