Logo - House of Weddings Tine De Donder is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel.

REACTIES

Karen & Olivier

Beste Tine,
We hebben echt heel hard genoten van de ceremonie; zoals het misschien wel hoort op zo’n dag, mét een traan maar ook ongelooflijk hard gelachen. Het was een van de momenten die we ons nog heel lang zullen herinneren van onze trouwdag.
Dankzij jou hebben we hier voluit van kunnen genieten en waren de speeches en muzikale verzorging top!
Heel hartelijk bedankt om dit belangrijk moment voor ons en onze gasten onvergetelijk te maken.
Groetjes,
Karen en Olivier

Ines & Stijn

Dag Tine,

Onze trouwdag was fantastisch! We willen je graag nog bedanken voor een mooie en verrassende ceremonie. Het was overweldigend en het was niet makkelijk de emoties te bedwingen. Iedereen was lovend over jou en de andere sprekers en dat is meer dan terecht.

Lore & Wes

Bruid: Dank je voor alles, Tine, het was perfect.

Bruidegom: Perfect?! Het was fantastisch, fenomenaal, geweldig, grandioos, heerlijk, luisterrijk, magnifiek, ontzagwekkend, subliem, fabelachtig… 🤩😍 Eigenlijk zoals mijn knappe vrouw!

Birgit & Sven

BS0610

Die toffe mevrouw met haar warme radio-stem’… Of ook: ‘Diegene die alles zo mooi bijeen deed passen en jullie precies al zo lang kende’…

Zo noemden onze vrienden en familie Tine na onze ceremonie. En waar we haar toch vandaan haalden…?

Tja, hoe vind je eigenlijk iemand die je van toeten noch blazen kent en die je toch genoeg vertrouwt om je ganse liefdesverhaal te brengen op je ‘best day ever’?

Via-via in ons geval. Toevallig, dat ook. Met een grote omweg en oorspronkelijk niet eens onze eerste keuze zelfs. Maar jongens wat een goede keuze is ze uiteindelijk gebleken.

Van de kleine verrassingen in onze ceremonie tot de grote gebaren van liefde die we samen vooraf bepaalden, elke minuut klopte.

Hoe toevallig onze samenwerking ook tot stand kwam, het was er eentje van de allerbeste soort. ‘Serendipity’ noemen wij het stiekem.

Veel liefs, Sven en Birgit

Roxanne & Jörgen

Tine,

Een heel grote dankjewel om van de ceremonie echt ‘onze’ ceremonie te maken. Het was fantastisch.

Heel eerlijk en oprecht.

Liefs,

Jörgen en Roxanne

Silke & Thomas

st0788

Tine,

Amai! Wij hebben enorm genoten van onze trouwdag!

We wisten dat we op onze familie en vrienden konden rekenen, maar hetgeen wat zij voor ons gedaan hebben op die speciale dag, dat was gewoon onbeschrijfelijk! En dat mede dankzij jou.
Wij hebben enorm genoten van de ceremonie, en iedereen die aanwezig was! Ik was vooral hééél tevreden dat ik de ceremonie mocht doen onder de treurwilg… op mijn schommel ;).
Wat wij en onze gasten ervan vonden? Het was warm, gezellig, emotioneel, ongedwongen, natuurlijk en vooral speciaal en uitzonderlijk!
Heel veel mensen hadden dit nog niet op deze manier meegemaakt en dat was toch wel één van de hoogtepunten van onze dag. Er zal nog lang van ‘geklapt’ worden! 😉
Warme groeten,
Silke en Thomas

Pauline & Matthias

lowres_paulinematthias_01072017_rnm-295

Dag Tine,

Bedankt voor de leuke en terwijl ook wat gekke ceremonie.
Pauline en ik hebben er tot vandaag nog veel over gepraat over hoe leuk en vooral hoe origineel ie was.
Het hele plaatje klopte en daar zijn we heel blij om.
Ook vrienden en familie vonden het een feest en ceremonie die helemaal “ons” uitstraalden.

Stephanie & Jesse

stephaniejesse_tdd_16_sv4_6271
Tine,
We wouden je nogmaals bedanken voor de mooie ceremonie.
We vonden het ontzettend fijn en attent dat je ons ook zo goed geholpen hebt met de aankleding  (Her Band, fingerprint tree) en het persoonlijk maken van de ceremonie.
Al die moeite is niet vanzelfsprekend weten we ondertussen, dus bedankt! Het blijft een prachtige herinnering.
Hopelijk heb je ondertussen nog leuke en mooie feesten mogen doen, alleszins blijf je voor ons de referentie als het gaat om een persoonlijke ceremonie.

Liesbet & Ben

20160827_145337

Tine,

Langs deze weg toch nog eens een dikke merci voor afgelopen zaterdag. We hebben heel veel lovende woorden ontvangen – mensen die ontroerd waren door het geheel van de ceremonie – toch nog iets anders dan anders.

Voor ons was het exact in de lijn van wat we gehoopt hadden.

Sommigen mensen vroegen ons of jij ons al jaren kende – omdat het verhaal zo persoonlijk en echt was…

Gewoon top. Bedankt!

LiesBet, Ben en Alexander

Annelies & Yves

annelies-yves-104

Voor ons verliep alles heel vlot en we hebben precies gekregen wat we gevraagd hadden bij jou. De ceremonie was van een goeie lengte (+/-40 min zoals we vroegen) en zat stevig in elkaar. Onze eerste ontmoeting met jou was tof en professioneel. Je stelde ons toen reeds heel wat vragen waar we misschien niet direct een antwoord op hadden 🙂 maar je wist wel meteen waar voor ons dan de belangrijke accenten zaten. Je kende ons verhaal en wie er voor ons belangrijk was om eventueel ook een woordje te spreken tijdens de ceremonie. De ceremonie zelf kwam hierdoor goed gevuld en divers over bij ons en onze gasten. We kregen niks dan complimenten. Je stelde ook voor om ons te helpen aan adressen voor ons vuurwerk of mochten we nog iemand of iets gezocht hebben. De ceremonie was doordacht en rustig gebracht, het vormde voor ons samen met de sprekers een heel mooi geheel. Dus eigenlijk: niks dan complimenten.

Elisa & Kristoff

14379933_1468901736459832_3270139131470911603_o

Lieve Tine,

Na ons eerste telefonisch gesprek hebben we onmiddellijk een afspraak met jou vastgelegd. Toen al hadden we het gevoel: Dit komt helemaal goed!

Benieuwd stapten we enkele dagen later onze auto in, klaar voor de lange rit naar Affligem. Ons gevoel van weleer werd die avond volledig bevestigd. Een paar uur later namen we afscheid en keerden we enthousiast huiswaarts. Kristoff en ik zijn toen een slapeloze nacht ingegaan, want wat waren we overdonderd, enthousiast en vooral benieuwd naar wat er nog zou komen…

Op 17 september 2016 kregen we dan eindelijk een antwoord op deze laatste vraag, maar nooit hadden wij durven dromen dat wat nog zou komen, zo mooi zou worden. Ons verhaal klopte helemaal en ook de teksten van onze ouders en getuigen hebben ons enorm ontroerd.

Wij hebben die avond enorm veel positieve reacties ontvangen over onze ceremonie, maar ook de dag erna en de dag daarna,… Eén ding is zeker, hierover zal nog heel lang nagepraat worden.

Enorm bedankt om ons zo’n mooie herinneringen te schenken.

Liefs,

Elisa en Kristoff

Julie & Thomas

Vanaf het eerste gesprek hadden we er al direct vertrouwen in. Onze verwachtingen zijn door Tine ook volledig ingevuld: samen met enkele familieleden en vrienden heeft Tine een persoonlijk verhaal op maat gebracht met veel afwisseling en mooie herinneringen die ons als koppel definiëren.

De ceremonie was volop genieten, dus nogmaals bedankt Tine!

Suchaya & Romuald

Tine De Donder…definitely a super storyteller

My husband and I lived in two different countries: me in Belgium and my husband in the USA. We contacted Tine just a few weeks before our special day and Tine did her best to write a story for us. Distance was not a problem and after one face-to-face meeting and a few online discussions through chat, Tine was able to write a short story full of humour, facts and she made our ceremony very special. Moreover, her professionalism yet very genuine caring character made us feel that our ceremony will be well-taken care of and it was! For me, I felt that she was more than a storyteller or a ceremony master. Our guests found the ceremony special, humourous and brilliant. Tine De Donder is as a very competent public speaker, a natural storyteller and a very fine entertainer! Oh! And she did my ceremony in two languages (french and english)! Not many would be able to do that – at least, not as smooth! Many thanks, Suchaya and Romu.

Dorien & Roel

Dag Tine,

Langs deze weg willen we je nogmaals bedanken voor de prachtige ceremonie op onze trouwdag. We hebben intens genoten van de oprechte, liefdevolle speeches en de manier waarop je onze eigen love story gebracht hebt.

We hopen dat je nog veel huwelijken zo persoonlijk en intiem kan maken en wensen je daar alle succes mee!

Heel veel liefs en hopelijk nog tot ziens,

Dorien en Roel

Kathleen & William

1623-215

Een ongelofelijke merci voor de mooie, grappige en ontroerende woorden tijdens onze ceremonie.

Kathleen en William

Wil je me iets vragen?

Boekingen voor huwelijksseizoen 2021 en 2022 zijn volop bezig. Benieuwd of ik nog vrij ben op jullie dag? Bespaar tijd en check het zelf in mijn kalender.

  je naam *

  je mailadres *

  Hoe kom je hier terecht? *

  Wanneer wil je me inschakelen? *

  Wil je nog iets extra kwijt?

  MDWDVZZ
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31

  Meer info?

  Bel of mail me:

  0497 54 86 91
  hallo@tinededonder.be

  Uitvalsbasis: Affligem (Vlaams-Brabant) Beschikbaar wereldwijd